Kontaktiraj nas

Če vas še kaj zanima oz. ste še vedno v dilemi, kateri komplet ali dodatna oprema je prava za vas, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na desni (odgovorimo v nekaj minutah).

Pooblaščeni trgovec:

NET-IT, d.o.o.
Torovo 17
1217 Vodice

ID za DDV: SI65928105
Zavezanec za DDV: da
Matična številka: 2226561
Številka vložka: 1/08295/00

Ta izdelek lahko kupite v naši spletni trgovini Cekarček.si

 

449€

15fps @ 4K, 25fps @2.7K
48fps @ 1440p
50fps @ 1080p
100fps @ 960p
240fps @ WVGA
12MP | 30 slik/sekundo
170° | 127° | 90° kot

GoPro HERO3+ Black Edition

GoPro HERO3+ Black Edition je najbolj napredna GoPro kamera do sedaj, za katero proizvajalec pravi, da se pri razvoju na stroške niso ozirali. V model so namreč vključili vso znanje in tehnologijo, ki jo imajo.

Vsebina paketa

  • GoPro HERO3+ Black Edition kamera
  • vodotesno ohišje (do 40m globine) z ravno lečo
  • izboljšana Li-ion baterija
  • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
  • 1x ukrivljena + 1x ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
  • 3-smerni tečaj za pritrjevanje
  • Wi-Fi Remote - daljinski upravljalnik
  • USB polnilni kabel

Kompatibilnost z dodatno opremo

HERO3+ Black Edition je kompatibilna z vsemi GoPro nastavki, starejšo generacijo BacPac dodatne opreme, kot tudi novim LCD Touch BacPac in novo generacijo Battery BacPac.
Bodite pa pozorni pri nakupu nove dodatne opreme (ohišje za zapestje, Skeleton odprto ohišje, 3D ohišje), saj se HERO3+ po velikosti in obliki razlikuje od predhodnih modelov HD HERO/HERO2 in posledično zahteva novo ohišje, prilagojeno za HERO3/HERO3+.

GoPro HERO3+ Black Edition

CHDHX-302

Najzmogljivejši model nove generacije kamere z vgrajenim Wi-Fi sprejemnikom, 12MP senzorjem, podporo ultra visoki 4K ločljivosti, priloženim vodotesnim ohišjem z ravno lečo in Wi-Fi Remote daljinskim upravljalnikom.

Najmanjša, najlažja GoPro kamera

HERO3+ Black Edition kamera je skupaj z vodotesnim ohišjem 20% manjša in lažja kot predhodnica, ter tako še bolj vsestransko priročna za pritrjevanje na telo in opremo.

Profesionalna kvaliteta videa

Osupljiva kakovost videa je GoPro pripeljala med najbolje prodajane kamere na svetu in HERO3+ Black Edition nadaljuje tradicijo. Kamera zmore zajeti profesionalno kakovost videa pri 1440p48, 1080p60, 960p100 in 720p120 (idealno za upočasnjene akcijske posnetke) in ultra visoko ločljivost 4Kp15 in 2.7Kp30 (kino kvaliteta).

Zmogljiv zajem fotografij

HERO3+ Black Edition zmore pri sekvenčnem fotografiranju zajeti čudovite 12MP fotografije s hitrostjo do 30 slik na sekundo, pri fotografiranju s časovnim intervalom pa zajeti sliko vsake 0,5 sekunde (razpoložljivi intervali: 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ali 60s). Možnost fotografiranja brez prekinitve, pri kateri kamera zajame po 3, 5 ali 10 fotografij ločljivosti 12MP vsako sekundo.

Predstavljamo SuperView™

GoPro je ponosen, da lahko predstavi SuperView™ video opcijo s katero lahko sliko zajemate v maksimalnem obsegu, vertikalno in horizontalno, brez običajnih izgub zaradi izbranega formata slike.

Nova samodejna prilagoditev slabi svetlobi

Kamera bo samodejno zaznala slabo svetlobo in prilagodila število sličic na sekundo (fps) ter tako optimizirala kvalteto slike. Idealno za hitre prehode med svetlimi in temnimi področji.

Ostrejša slika, manj popačenja.

Za 33% bolj ostra slika je rezultat novih, ostrejših leč in 2x zmanjšanih digitalnih posegov v sliko med zajemanjem in zapisovanjem v kameri.

Izboljšan zvok

Kakovost zvoka je enako pomembna kot kakovost slike. HERO3+ Black Edition ima nadgrajene zvočne zmogljivosti, bodisi pri zajemu naravnega tona glasu, glasbe kot tudi realističnih zvokov pri športnih aktivnostih. Napredna tehnologija zmanjšanje hrupa vetra ohranja zvok jasnejši tudi pri ekstremnih aktivnostih.

30% daljša avtonomija baterije

Podaljšano delovanje baterije v HERO3+ Black Edition kameri (v primerjavi s predhodnico) poveča količino posnetkov, ki jih lahko zajamemo s polno baterijo.

Upravljaj, pregleduj, deli - 4x hitreje

HERO3+ Black Edition ima vgrajen 4x hitrejši Wi-Fi vmesnik, ki omogoča izboljšano izkušnjo pri uporabi s priloženim GoPro daljincem in z GoPro aplikacijo za mobilne naprave. Bolj tekoče upravljanje s kamero, prenos žive slike praktično brez zamika, še hitrejše pregledovanje posnetkov in deljenje. Z daljinskim upravljalnikom lahko upravljate do 50 GoPro kamer hkrati z dometom do 180m. Ali pa preko GoPro aplikacije za mobilne naprave upravljajte s kamero na daljavo z možnostjo predogleda, predvajanja in deljenja vaših priljubljenih posnetkov preko e-pošte, SMS, Facebook, Instagram in ostale.

Ste v dvomih? Katere montažne nastavke in dodatno opremo izbrati?

Uporabite vodič in razrešite vse dileme.

▶ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶